top of page
Josefine hemsida.jpg

JOSEFINE

DOULA

Jag är i grunden utbildad livscoach sedan 5 år tillbaka och när jag födde min son -21 förstod jag ännu bättre vilken otrolig kraft födandet har och hur viktigt och hur mycket rätt stöd kan göra för hela upplevelsen. Det var som att en helt ny värld öppnade sig, på så många plan. Valet att utbilda mig till doula blev självklart, för vi alla är värda att ha det stödet vi behöver och vill ha i en av de kanske största upplevelserna i livet. Att finnas där för varandra och dela livet är något av det finaste jag vet och när ett barn kommer till världen är det mer närvarande än någonsin. Så det skulle vara en ära att få finnas där för dig/er i just den delen av livet!

Utbildade mig våren 2022 via Trygg Förlossning 

Jag tar uppdrag i Stockholmsområdet. Both English and Swedish speaking clients are more than welcome!

COACH

Nyfikenhet på livet kan visa sig på många olika sätt. För mig har det inneburit allt från att stå framför världens högsta topp till att studera näringsämnen. Det är just nyfikenheten som tagit mig till de platserna och allt där emellan.

Att sedan via nyfikenheten få möjlighet att lära mig om och jobba med det mänskliga beteendet har fått mig att komma till insikt om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv och uppnå bestående positiv förändring. Hur kan människan nå sin fulla potential?

Att utvecklas till den bästa versionen av oss själva och leva våra bästa liv. 

Jag jobbar som professionell coach, utbildad och certifierad genom International Coaching Community, ICC. Ackrediterad genom EMCC vilket innebär att utbildningen är internationellt kvalitetssäkrad på en hög nivå. 

Jag är även diplomerad och licensierad kostrådgivare, utbildad genom Svenska Näringsakademin.  

Jag tror att förändring sker när man kommer till insikt med vad man vill och varför man vill det. Med hjälp av en balanserad och hälsosam livsstil ger man sig själv alla möjligheter att komma dit. 

  • Black Instagram Icon

Birger Jarlsgatan 55

111 45 Stockholm

Tel: + 46 724 496 770

whyinlife@gmail.com

WHY - Logotyp 02 - Svart.png
bottom of page