top of page
  • Skribentens bildJosefine

Kjell enhager och hans snälla ögon

De som känner mig vet att jag är lite smått förälskad i allt Kjell Enhager gör och säger - och det ligger något i varför jag är det.

Egentligen vill jag inte ta ifrån dig det fantastiska tillfället då du också kommer känna som jag genom att berätta allt för mycket om just varför jag tycker Kjell Enhager är så fantastisk. MEN, lite kort kan jag berätta att Kjell kanske har ett av de härligaste synsätten på livet och pratar sådär glatt dalmål som inte kan göra annat än att få en att le. Han jobbar även som coach och har jobbat med allt från några av världens främsta atleter till stora bolag inom näringslivet.

Nu till mitt tips och att jag vill ge dig den där fantastiska känslan av att bli golvad! På YouTube ligger en av Kjells föreläsningar uppe till allas förfogande, och jag tror verkligen alla skulle må bra av att se den!

Ett plus är att den är sådär charmigt inspelad på kanske inte den bästa kameran och den är producerad för ett tag sedan, men det Kjell pratar om är fortfarande lika relevant nu som då den spelades in.




Om du, precis som jag, nu är helt upp i varv och superpepp efter att ha sett han föreläsning kan jag varmt rekommendera några fler ställen du kan få mer av Kjell Enhager på.

Jag kan varmt rekommendera att läsa hans bok - "Tänk låsningar och lösningar", att lyssna på hans Sommarprat i P1, lyssna på när har blir intervjuad av Alexander Pärleros i Framgångspodden eller varför inte gå på hans nya föreläsning "Leva ditt liv" som han nu under hösten håller på olika håll i Sverige!


Här, här, här och här kan du lyssna på Kjell Enhager i Framgångspodden.



0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
WHY - Logotyp 02 - Svart.png
bottom of page