top of page

Ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt "lära känna" möte ingår alltid.

 

Stöd via telefon, sms, mejl eller andra komunnikationsappar under hela graviditeten fram till eftersamtalet

Två stycken födselförberedande samtal à ca 2 h

Jour dygnet runt från en vecka innan bf fram till födseln

Backup-doula som även har jour dygnet runt under hela jouren

Ett möte med backup-doulan under graviditeten

Ett eftersamtal efter födseln à ca 2 h

 

Alla födande är unika och därmed även upplägget, så det går utan problem att ändra upplägget så att det passar och känns bra för just dig.

Pris: 16 000 kr inkl. moms

Det är möjligt att nyttja friskvårdsbidrag till de födselförberedande samtalen

Doulapaket 

Doulapaket postpartum

Vet du/ni redan under graviditeten att ni vill investera i stöd och avlastning tiden efter födseln, den så kallade fjärde trimestern som är de tre första månaderna efter födseln, också kallad tiden postpartum finns jag här för er.

Eller känner du efter födseln att du behöver avlastning, prata om allt det nya, få stöd kring amning/matning eller bara få lite egentid så är det bara att höra av dig! 

Det är helt upp till dig/er hur ni vill använda timmarna. Det kan vara allt från att prata om allt det nya, bearbeta födseln tillsammans, baby blues eller förlossningsdepression, att jag avlastar genom att ta hand om barnet eller eventuella syskon så att du kan få lite tid till dig själv (kanske en ostörd dusch eller sova några timmar), stötta vid amning/matning, rutiner eller annan hjälp i hemmet. 

 

Stöd postpartum kan självklart också ske via telefon, sms, mejl eller andra komunikationsappar men vanligast är att jag kommer hem till dig/er och stöttar i hemmet.

Alla kvinnor och barn är unika och därmed även era behov, så det går utan problem att ändra upplägget så att det passar och känns bra för just er.

Pris: 800 kr/h vid bokning av 2-5 h. 600 kr/h vid bokning av 6 h eller fler.

Priser är inkl. moms

*Vid bokning av postpartum timmar går alltid eventuell födsel före.

Timmarna planeras då om enligt överenskommelse.

Självklart finns det möjlighet att köpa till extra tillfällen eller att vi tillsammans kommer fram till ett upplägg för att tillgodose dina/era önskemål. Kontakta mig nedan så pratar vi vidare eller om du har några frågor! 

För att du är värd att få det bästa stödet just för dig!

Jobba tillsammans med mig som coach

Min coachingfilosofi är att ett och samma sätt inte fungerar för alla - utan den är skräddarsydd för just dig. 

Jag erbjuder en konfidentiell och trygg möjlighet till att fundera på vad man vill och varför för personer som söker personlig utveckling, ökad medvetenhet och en stark vilja att bli sitt bästa jag och leva sitt bästa liv oavsett dess utmaningar.

  • Jag föredrar att jobba tillsammans med mina klienter under en period bestående av minst 4 coachsessioner för bästa resultat, men självklart kan jag anpassa mig efter dina individuella behov.

  • Det är upp till dig om vi ses för personliga möten eller om vi tar de över telefon eller annan digital tjänst.

  • Varje tillfälle är 60 min. 

  • Enstaka tillfällen är 60 min @ 1 500 kr inkl. moms

  • Jag erbjuder även kostrådgivning. Kontakta mig om du är intresserad och vill veta mer!

startpaketet

Det perfekta sättet att testa på coaching och se alla positiva effekter det har!

Detta är det minsta paketet jag erbjuder och består utav tre @60 min coachsessioner där ett extra första tillfälle ingår och är kostnadsfritt. Så totalt är paketet fyra @60 min tillfällen.

Detta för att jag ska förklara vad coaching är och hur jag jobbar men också att du ska kunna ställa frågor du har kring coaching, för oss att se hur vi kan jobba tillsammans och för att du ska få möjligheten att känna av om coaching kan vara något för dig. Känner du efter det första tillfället att yes! det här är verkligen något för mig och vi båda känner att vi kommer kunna jobba tillsammans går vi vidare på den mer djupgående coachingen.

  • 4 coachsessioner @60 min där den första sessionen är gratis och ej bindande

  • Kontinuerlig kontakt även mellan tillfällena

Pris: 4 500 kr inkl. moms

Har du redan testat coaching och älskar det och vill att det ska bli en större del av ditt liv är det här för dig!

Precis som i mina andra paket ingår en extra och första coachsession utan extra kostnad. Med detta paket finns även möjligheten att sprida ut tillfällena under en längre period om det skulle önskas.

Här ger du dig själv verkligen möjligheten att komma åt kärnan och riktigt hitta vad du vill, vem du vill vara, hur du vill må och varför! Skapa förändringen som plockar fram den bästa versionen av dig själv.

För du är värd att leva ditt bästa liv

  • 11 coachsessioner @60 min där den första sessionen är gratis och ej bindande

  • Kontinuerlig kontakt även mellan tillfällena

Pris: 11 500 kr inkl. moms

10 st coachsessioner

Efter avslutad coaching finns det självklart möjlighet att köpa till enstaka extra tillfällen eller att vi tillsammans kommer fram till ett fortsatt upplägg för att tillgodose dina önskemål. Kontakta mig nedan för att boka din första coachsession eller om du har några frågor! 

För att du är värd att leva ditt bästa liv

Birger Jarlsgatan 55 

111 45 Stockholm

Tel: + 46 724 496 770

whyinlife@gmail.com

WHY - Logotyp 02 - Svart.png
bottom of page